full
color
https://uwhuidzaken.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://uwhuidzaken.nl/
#F2C4AF
style1

Over de praktijk

De praktijk

Huidzaken is gevestigd in Meerhoven (Eindhoven).

Op deze vestiging werken we met gekwalificeerde en ervaren huidtherapeutes en zijn we aangesloten bij onze beroepsvereniging, de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.
Als paramedische beroepsbeoefenaars binnen de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg werken we volgens een behandelprotocol dat is samengesteld door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), nl. het Huidtherapeut Methodisch Handelen (HMH). Dit om de continuïteit en de kwaliteit van de behandelingen zo optimaal mogelijk te houden.

De huidtherapeut

Jessy Velter is een ervaren, gediplomeerd en geregistreerd Huidtherapeut. Zij is in 2006 afgestudeerd en in april 2007 is zij gestart met de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Waalre. In 2010 werd het tijd voor uitbreiding en is zij verhuisd naar een praktijk in Valkenswaard. Dit betekende al vanzelfsprekend dat de naam Huid- en Oedeemtherapie Waalre veranderde in Huid- en Oedeemtherapie Valkenswaard. In juli 2016 is daar nog de overname van Huidkliniek de koning bij gekomen. Wat in april 2017 dan geleid heeft tot een eenduidige naam, HUIDZAKEN!

“Naast het behandelen van (huid)aandoeningen zoals oa: oedeem, littekens, acne en overbeharing heb ik ook een adviserende rol”.

Voor vragen en informatie betreffende de huid bent u bij haar in goede handen.

Openingstijden

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij beschikbaar in Meerhoven (Eindhoven).

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
   

Niet nagekomen afspraak/annulering

Indien u verhinderd bent voor uw afspraak, verzoeken wij u vriendelijk deze 24 uur van tevoren te annuleren. Dit kan  via het telefoonnummer   +31 (0) 6 55 400 247. Wordt de telefoon niet beantwoord laat dan een voicemailbericht achter of stuur een whatsappje. Afmelden via de e-mail mag ook op info@uwhuidzaken.nl.

Bij niet nagekomen afspraken of te late annulering zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen. Laat ons daarom tijdig weten wanneer een afspraak niet door kan gaan.  Meer informatie hierover kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden

paged
Berichten laden...
none
#575756
on
fadeIn
loading
#575756
off