full
color
https://uwhuidzaken.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://uwhuidzaken.nl/
#F2C4AF
style1

Definitieve ontharing


Definitieve ontharing


Overbeharing

Overbeharing komt voor op een of meerdere plekken van het lichaam. We maken hierin een onderscheid tussen Hypertrichose (bovenmatige haargroei op plaatsen waar zich van oorsprong al haren bevinden) en Hirsutisme (ontstaat bij vrouwen, en wordt gezien als een ‘mannelijk’ beharingspatroon). De behandeling kan op twee manieren, te weten met elektrische epileren en IPL (Intense Pulsed Light).

Elektrisch epileren

Er wordt een minuscuul naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven. Er wordt stroom gegeven wat via de naald in het haarzakje terecht komt. Er wordt warmte ontwikkeld en het haarzakje zal beschadigen en uiteindelijk vernietigd worden. Dit zal niet na 1 behandeling gebeuren, dit is afhankelijk van de haargroeifase. Uw huidtherapeute kan u hier meer over vertellen.

IPL (Intense Pulsed Light)

In de kliniek wordt gewerkt met het Plasmalite® apparaat. De huid wordt kort blootgesteld aan een lichtbundel met een bepaalde golflengte. De lichtbundel geraakt in het haarzakje, waar het warmte ontwikkeld en ervoor zorgt het haarzakje vernietigd wordt. Deze therapie is zeer doeltreffend en effectief, echter geldt dit alleen voor de donkere beharing.

Meer informatie kunt u telefonisch, per e-mail of via het contactformulier aanvragen, zodat u alles op uw gemak kan doornemen. Alvorens er gestart wordt met behandelen, wordt er altijd eerst een intake gesprek gepland om te kijken wat voor u de beste therapie is. Samen kijken we naar het doel en hoe we dat gaan behalen.


 

paged
Berichten laden...
none
#575756
on
fadeIn
loading
#575756
off